ALLE GODE TING ER TRE!


Tre uker med internasjonal politikk er over og i dag  hadde vår arbeidsgruppe (se bilde til venstre bestående av Martin fra Danmark, Svanhildur fra Island og Øyvind, Sissel og undertegnede fra Norge) en presentasjon om arbeidet vårt om migrantarbeidere på ILOs internasjonale arbeidskonferanse. 


Alle gode ting er 3

Vår gruppe hadde store ambisjoner før dette oppholdet og vi kom i mål. Vi presenterte en fyldig rapport, en brosjyre og en film om dette aktuelle temaet foran resten av deltakerne på Geneveskolen i dag samt ovenfor rektor Peter og lærer Anne. Vi fikk en god mottakelse. Alle disse tre prosjektene våre som er på engelsk  vil være tilgjengelig for alle som leser bloggen her og som er interessert i temaet.  Bare send meg en epost på: Nina.Hanssen@lomedia.no 

Spre budskapet

For nå starter neste oppgave for alle oss som har deltatt på årets Geneveskolen. Det handler om å spre det vi har lært gjennom oppholdet i Stockholm og i Genève videre til våre forbund og medlemmer av våre organisasjoner hjemme i Norge, Finland, Sverige, Danmark og Finland. 
Kari Tapiola, tidligere assisterende direktør i ILO, er en av de som er vår kilde i vår rapport

Vi har blitt kjent med mange mennesker under oppholdet her og bygd opp et enormt nettverk intenasjonalt. Samtidig har vi fått mange nye venner i Norden som er brennende opptatt av arbeidsfolks rettigheter og plikter. 

For meg har dette vært en veldig lærerik og ikke minst intereressant reise som jeg gjerne vil spre videre. 



Jeg kommer gjerne til deg, ditt forbund eller firma for å snakke om hvordan ILO jobber,  rollen til ACTRAV, hvordan komiteene på den årlige arbeidekongressen jobber eller litt om Geneveskolen. 

Ta kontakt! 






Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Geneveskolen- et kinderegg for nordiske fagforeningsfolk

Journalistens viktigste bok